Välkommen till vårt snickeriföretag i Södermanland!

Välkommen till vårt snickeriföretag i Södermanland!

Hugos Handymen AB är ett växande företag som drivs av att kunna bidra och stå till tjänst med allt som rör måleri, fastighetsskötsel och snickeri i Södermanland.

Vi är idag ett växande team med snickare i Södermanlands län med över 18 medarbetare, bestående av erfarna snickare, målare och fastighetsskötare med olika yrkesbevis.

Behöver du hjälp av målare, fastighetsskötare eller snickare i Södermanlands län?
Vi målare hjälper till med både tapetsering, inomhusmålning och utomhusmålning. Behöver du bygga altan, tillbyggnad, nyproduktion eller carport m.m.? Då finns våra skickliga snickare i Södermanland här för dig. Hugos Handymen ser även till att hjälpa privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med trädgårds- och fastighetsskötsel vilket bland annat inkluderar snöröjning på vinterhalvåret.

Välkommen att kontakta oss och diskutera ditt kommande uppdrag med vårt trevliga arbetsteam!

Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Hugos Handymen är ett drivet och expanderande team av snickare i Katrineholm som vill tillgodose kundernas behov. Vi är verksamma i hela Södermanland där vi idag är 18st branschvana snickare, målare och fastighetsskötare som finns till hands för att bolla ideér och ge råd inför ditt kommande projekt.

Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Boka gratis platsbesök

Här hittar du oss på webben