Vi har erfarna målare i Södermanland för ditt nästa projekt

Att sätta ny färg på väggarna hemma skapar en härlig atmosfär som ökar hemtrivseln för de boende. Våra duktiga och erfarna målare i Södermanland kan hjälpa dig med ditt målningsprojekt. Då får du arbetet utfört korrekt och enligt branschens regler för bästa resultat och livslängd.

Behöver du måla om huset eller funderar du över att måla om och tapetsera i din bostad kan du vända dig till oss på Hugos Handymen som har skickliga målare i Södermanland. Vi kan hjälpa dig med alla typer av målningsprojekt som exempelvis måla om ditt hus, tapetsera om sovrum och vardagsrum eller måla om i ditt kök eller badrum. Våra målare i Södermanland har en lång erfarenhet inom branschen och klarar av att utföra alla typer av målningsuppdrag, även design- och dekorations-målning. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din målning.

 

Målning i Södermanland

Ett hus med en träfasad behöver målas om ungefär vart 8-10:e år för att behålla sitt skydd mot väder och vind men även för att se bra ut. I samband med att man målar om husets fasad granskar man träpanelen så att det inte finns röta eller mögel. I vissa kan man få bort vissa skadliga beläggningar genom tvätt men i andra fall kan man behöva byta mot nya träpaneler. När våra professionella målare i Södermanland målar om hus så sker först ett mycket noggrant förarbete, vilket är avgörande för slutresultatet och fasadens livslängd. Därefter målar vi med en godkänd färg för ett förstklassigt resultat.

 

Invändning målning

Många tycker att det är roligt att måla om själv men få tänker på att det krävs ett grundligt förarbete vilket ofta består av 80 % av arbetstiden. Innan väggar kan målas behöver de tvättas, skrapas, eventuella sprickor och håligheter behöver spacklas och slutligen behöver man slipa väggen så att den har en jämn och fin yta. Därefter behöver man täcka in socklar, karmar, strömbrytare och andra detaljer på väggen. Slutligen behöver man ofta grundmåla innan man till slut täcker väggen med två lager färg. När du anlitar våra målare i Södermanland får du arbetet utfört korrekt, grundligt och med ett perfekt resultat.

 

Boka gratis hembesök

Hugos Handymen är ett byggföretag i Södermanland som har målare och snickare i Södermanland med lång erfarenhet inom branschen. Vi utför både mindre som större uppdrag åt både privatpersoner och företag. Vi har varit verksamma under många år vilket gett oss massor av nöjda kunder. Därför vet vi att vi även kommer att göra dig till en av våra nöjda kunder. Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi diskutera dina önskemål och lämna rådgivning kring ditt projekt, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Hugos Handymen är ett drivet och expanderande team av snickare i Katrineholm som vill tillgodose kundernas behov. Vi är verksamma i hela Södermanland där vi idag är 18st branschvana snickare, målare och fastighetsskötare som finns till hands för att bolla ideér och ge råd inför ditt kommande projekt.