Snickare i Katrineholm ger fem bra tips inför din renovering

När du ska utföra en renovering i av din bostad i Katrineholm med omnejd kan du vända dig till ett kompetent byggföretag som har skickliga och yrkesutbildade snickare i Katrineholm. Här får du fem bra tips inför renoveringen av din bostad.

När det är dags att genomföra en renovering av din bostad är det viktigt att du gör upp en noggrann planering och lägger upp en budget. När det är dags att dra igång arbetet med renoveringen är det tryggt om det finns ett underlag för vad som ska göras och vilket material som ska användas, då kan arbetet fortskrida utan stopp. Om du vill få professionell hjälp med din renovering kan du kontakta oss på Hugos Handymen AB som har skickliga snickare i Katrineholm som kan vara dig behjälpliga genom hela projektet.

 

Fem tips från våra snickare i Katrineholm inför din renovering

För att din renovering ska gå så smidigt och effektivt som möjligt kan du anlita oss på Hugos Handymen AB. Då kan vi hjälpa dig med allt från planering, inspiration och val av inredning till utförandet av renoveringen.

 

  1. Börja med att planera din renovering som exempelvis vilka tapeter du vill ha i sovrummet, färg på väggarna, vilken typ av golv du vill ha, kakel och klinker och val av vitvaror. Då är det mycket enklare att få en bild över din kommande renovering och sedermera kunna lägga upp en budget för denna.
  2. Ska du göra en totalrenovering eller vill du bara renovera ett rum, som exempelvis ett kök eller badrum? Om du ska utföra en totalrenovering kan du antingen utföra renoveringen i etapper eller så kan det vara nödvändig att försöka hitta en temporär bostad att bo i under renoveringen. Om du bara ska renovera en del av bostaden går det oftast att bo kvar men det kan uppstå en del olägenheter under tiden renoveringen pågår. Se till att ha en plan för din situation!
  3. Lägg upp en budget så att du vet hur mycket renoveringen kommer att kosta. Det kan innebära att du behöver kompromissa genom att du kanske väljer exklusivare kakel i badrummet och i gengäld behöver välja billigare vitvaror. När du har färdigställt din budget är det alltid bra om du även har en buffert på cirka 20 procent för oförutsedda kostnader.
  4. Anlita en professionell byggfirma som har snickare i Katrineholm eller i din lokala ort som kan åta sig totalentreprenaden för ditt renoveringsprojekt till ett rimligt pris, detta kommer att göra hela projektet mycket smidigare.
  5. När du utför en renovering har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag som innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 30 % av våra arbetskostnader, direkt på fakturan.

 

Våra snickare i Katrineholm hjälper dig med din renovering

Hugos Handymen AB är ett byggföretag som har snickare i Södermanland som utför tjänster åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte så vi kan diskutera ditt projekt. 

Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Hugos Handymen är ett drivet och expanderande team av snickare i Katrineholm som vill tillgodose kundernas behov. Vi är verksamma i hela Södermanland där vi idag är 18st branschvana snickare, målare och fastighetsskötare som finns till hands för att bolla ideér och ge råd inför ditt kommande projekt.