Det här gäller för underhåll och snöröjning av vägar i Katrineholm

Som fastighetsägare är det du som ansvarar för att boende kan komma fram till sin bostad på ett tryggt sätt. Om du vill få hjälp med snöröjning i Katrineholm kan du vända dig till oss. Här kan du läsa om vad som gäller för snöröjning vid din fastighet.

Under vinterperioden kan snö ställa till med en hel del problem för både bilar och fotgängare som får det svårt att ta sig fram samtidigt som riskerna för halkolyckor ökar. Fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar ansvarar för snöröjning kring deras fastigheter. Det innebär att snöröjning av parkeringsplatser, gångvägar framför portar med mera är varje fastighetsägares ansvar. Om ni behöver hjälp med snöröjning i Katrineholm för er fastighet eller tomt kan ni kontakta oss på Hugos Handymen AB för att få information om hur vi kan hjälpa er.

 

Det här gäller för snöröjning i Katrineholm

Kommunen ansvarar för snöröjning på kommunala gator. Det innebär att kommunen tar hand om snön på genomfartsleder, gångvägar och bostadsgator. Kommunen prioriterar alltid genomfartsleder först och därefter gångvägar. För fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar ansvarar respektive fastighetsägare för att snöröjningen sker så att de boende kan ta sig till och från sina bostäder. Fastighetsägaren ansvarar också för att det är plogat och sandat så att brevbäraren kan dela ut post och att sophämtarna kan tömma soporna.

 

När det kommer till de snövallar som uppstår då de kommunala vägarna plogas är även det fastighetsägarens ansvar att ta bort snön så att bilar och gående kan ta sig till och från fastigheten. Det kan också vara bra att känna till att det är förbjudet att dumpa snö på kommunala vägar, när snövallar ska röjas måste snön placeras på fastighetens tomt eller transporteras bort.

 

Anlita vårt serviceföretag för snöröjning i Katrineholm

Om du vill få hjälp med snöröjning i Katrineholm kan du vända dig till oss som kan erbjuda snöröjning, antingen löpande enligt avtal eller vid behov. Vi ser till att er fastighets infart, parkering och gångvägar är plogade och sandade samtidigt som vi även skottar framför fastighetens portar och andra ingångar. Det gör att du som fastighetsägare inte behöver hålla reda på när det ska snöa utan istället kan vara trygg med att vi hanterar snöröjning för din fastighet då behovet uppstår.

 

Kontakta oss för din snöröjning i Katrineholm

Hugos Handymen AB är ett företag som utför tjänster som nybyggnation, ombyggnation, renoveringar, fastighetsservice, trädgårdsservice och snöröjning i Katrineholm. Vi har skickliga och yrkesutbildade hantverkare som exempelvis våra snickare i Södermanland som kan hjälpa dig med dina byggprojekt. Om du vill få hjälp med snöröjning kan du kontakta oss genom vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi diskutera era behov och lämna ett konkurrenskraftigt pris för er snöröjning. 

Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Hugos Handymen är ett drivet och expanderande team av snickare i Katrineholm som vill tillgodose kundernas behov. Vi är verksamma i hela Södermanland där vi idag är 18st branschvana snickare, målare och fastighetsskötare som finns till hands för att bolla ideér och ge råd inför ditt kommande projekt.