Målning

Målning

Välkommen till din lokala snickare i Södermanland! Vi utför alla typer av arbeten inom målning åt privatpersoner, företag och BRF: er i Södermanland med omnejd. Våra skickliga medarbetare har lång erfarenhet av allt från väggmålning och takmålning till fasadmålning och trapphusmålning. Inget måleriprojekt är för stort eller för litet för oss!

Ge ditt hem ett lyft med målning

Att måla om är ett enkelt, roligt och prisvärt sätt att göra en förändring på, oavsett om det är ett rum eller ett helt hus du vill måla om. Har du precis börjat fundera på att måla om, eller har du redan en tydlig bild av slutresultatet? Oavsett hur långt du kommit i tankeprocessen finns våra kompetenta målare till hans för att ge tips och råd. Med dina önskemål i fokus ser vi till att resultatet överträffar dina förväntningar.

ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss för ditt projekt inom målning har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Det innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Läs mer här.

Är du redo att ge ditt hem ett lyft? Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt!


Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Hugos Handymen är ett drivet och expanderande team av snickare i Katrineholm som vill tillgodose kundernas behov. Vi är verksamma i hela Södermanland där vi idag är 18st branschvana snickare, målare och fastighetsskötare som finns till hands för att bolla ideér och ge råd inför ditt kommande projekt.