Snickeri

Snickeri

Letar du efter en snickare i Södermanland? Då har du kommit rätt! Hugos Handymen är ditt lokala snickeri som hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med snickeriprojekt av alla slag. Våra skickliga snickare har lång erfarenhet och gedigen kunskap om vad som krävs för att överträffa dina förväntningar. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete utan dolda kostnader.

Våra rutinerade hantverkare genomför ditt projekt inom snickeri 

Har du ett snickeriprojekt du har drömt om, men som du inte har full koll på hur du ska genomföra? Lugn, vi hjälper dig! Våra medarbetare har full koll på de bäst lämpade lösningarna för att ditt drömprojekt ska bli verklighet. Vi är övertygade om att dina idéer kombinerade med vår erfarenhet och kunskap kommer att resultera i någonting riktigt bra. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi dessutom utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt.


Utnyttja ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar våra snickare i Södermanland har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden för ditt snickeriprojekt. Läs mer här


Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation för att komma igång med ditt drömprojekt!


Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Hugos Handymen är ett drivet och expanderande team av snickare i Katrineholm som vill tillgodose kundernas behov. Vi är verksamma i hela Södermanland där vi idag är 18st branschvana snickare, målare och fastighetsskötare som finns till hands för att bolla ideér och ge råd inför ditt kommande projekt.