Snöröjning

Snöröjning

Under vintern kan snö ställa till med en hel del olägenheter på gator, gångvägar och framför portar. Snö på tak kan dessutom riskera att falla ned på gatan nedanför och när snön smälter och det bildas istappar ökar risken även för både skador på egendom och personskador. Det är fastighetsägaren som är ansvarig för att snöröjning utförs på privat mark så att de boende kan ta sig till och från sina bostäder på ett tryggt sätt. Om du vill få hjälp med snöröjning i Katrineholm kan du kontakta oss på Hugos Handymen AB.

 

Vi kan ta hand om din snöröjning i Katrineholm

Hugos Handymen AB är ett byggföretag som utför tjänster inom bygg och trädgård. Vi har yrkesutbildade och erfarna hantverkare, bland annat våra snickare i Södermanland som kan bistå dig med nybyggnation, ombyggnader och renoveringar. Vi erbjuder även fastighetsägare fastighetsservice vilket också inkluderar tomt och snöröjning. Om du vill få hjälp med snöröjning i Katrineholm kan du kontakta oss så vi kan lägga upp ett program som passar din fastighet bra. Det innebär att vi åtar oss att ansvara för din snöröjning helt enligt dina önskemål och behov.

Boka ett gratis platsbesök inför ditt byggprojekt!

Hugos Handymen är ett drivet och expanderande team av snickare i Katrineholm som vill tillgodose kundernas behov. Vi är verksamma i hela Södermanland där vi idag är 18st branschvana snickare, målare och fastighetsskötare som finns till hands för att bolla ideér och ge råd inför ditt kommande projekt.